Гороскоп на 7 березня Овен

У цей день ви зможете сильно оптимізувати свою діяльність. Так як те, що у вас багато енергії, ще не означає, що ви відразу ж всю її витратите.

Гороскоп на 7 березня Телець

На початку дня вас чекають деякі незручності, але потім вони виллються в приємні зміни. Тому просто вірте, що ви заслужили на такий подарунок.

Гороскоп на 7 березня Близнюки

У Близнюків з'явиться дуже цікава і велика перспектива росту. Вам навіть доведеться вибирати, за які можливості взятися спочатку.

Гороскоп на 7 березня Рак

Зірки дуже хитрі, а значить сьогодні змусять вас кілька разів змінити думку і принципи. Так що не поспішайте висловлювати те, що думаєте.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Гороскоп на 7 березня Лев

Якщо вас звинуватили в чому-небудь, то значить дали вам дуже потрібний привід подумати. Може ви дійсно винні в цьому. Але якщо ні, дайте відповідь кривдникові відразу.

Гороскоп на 7 березня Діва

В цей день для Дів буде діяти таке правило, що варто їм тільки чогось дуже сильно захотіти, і відразу ж знайдуться можливості здійснити це.

Гороскоп на 7 березня Терези

Членам вашої родини, як ніколи потрібна свобода, а значить вашої тиранії повинен прийти кінець. Будьте лідером, а не диктатором, тим більше для рідних.

Гороскоп на 7 березня Скорпіон

Ви ось ще трішечки і вже досягнете всього, чого забажаєте. Зробіть останнє зусилля. Але будьте обережні, з такої висоти боляче падати.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 7 березня Стрілець

В суспільстві ви будете домінувати, тому якщо займаєтеся продажем, то отримаєте хороший прибуток. А ось з близькими так краще себе не вести.

Гороскоп на 7 березня Козеріг

У цей день ви зможете не раз здивуватися. Головне – бути відкритими для різних видів спілкування. Не сваріться ні з ким і трохи розтягніть межі своїх принципів.

Гороскоп на 7 березня Водолій

Будьте обережніше, так як недбалість вас буде коштувати дуже дорого, якщо не принесе страшних наслідків. І слухайте всі попередження.

Гороскоп на 7 березня Риби

Рибам буде у всьому супроводжувати удача. Ось тільки ви помітите її в маленьких речах. Займайтеся чимось більшим, щоб відчути всю її силу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.