Любовний гороскоп на 7 березня Овен

В цей день чекайте, що за вашим коханим спробує позалицятися хтось інший. Хоча побоювання поки не потрібні, але головне не проявити ревнощі.

Любовний гороскоп на 7 березня Телець

Для вас дуже важливо буде проявити витримку в особистому житті і з терпимістю ставитися до недоліків оточуючих. І коханий теж відноситься до них.

Любовний гороскоп на 7 березня Близнюки

Навіть якщо ви живете у великому місті, ви все одно можете зустріти того, кого дуже не хотіли б зараз бачити. Це особливо стосується зрад і зайвих зустрічей.

Любовний гороскоп на 7 березня Рак

Проведіть цей день у колі родини і подивіться разом якийсь фільм. Те ж відноситься і до проведенню часу з вашим нинішнім хлопцем.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Любовний гороскоп на 7 березня Лев

В цей день вашому обранцеві захочеться вести себе чесно і відкрито з вами. Може ви дізнаєтеся кілька секретів або інших приємних речей.

Любовний гороскоп на 7 березня Діва

У Дів будуть стільки різних ідей, як провести час, що у вашого партнера може навіть голова вибухнути. Охолоньте трохи і виберіть щось одне.

Любовний гороскоп на 7 березня Терези

Вашому коханому буде трохи важкувато зрозуміти, чого саме ви хочете. А бажання вгадує він дуже погано. Натякайте зовсім прозоро.

Любовний гороскоп на 7 березня Скорпіон

День добре підійде для самоаналізу і в любовній сфері теж. Подумайте, що так сильно не подобається вам у вашій половинці, може ви щось втрачаєте.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Любовний гороскоп на 7 березня Стрілець

Не зможете ви в цей день знайти свою другу половинку. А якщо вона у вас вже є, то ніяк не придумати, чим її здивувати і виберіть самий банальний варіант.

Любовний гороскоп на 7 березня Козеріг

Сьогодні саме ваш кращий друг сильно змінить те, як ви ставитеся до свого коханого. Може він розповість його секрет, а може свій.

Любовний гороскоп на 7 березня Водолій

Водоліям доведеться дізнатися, що їх коханий точно так само відноситься до певного питання, що і ви. Так що можна було не приховувати свою точку зору.

Любовний гороскоп на 7 березня Риби

Зірки точно будуть з вами, тому не втрачайте жодного шансу насолодитися один одним. Зробіть все, що коли-то хотіли і запам'ятайте, щоб потім повторити.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.