Гороскоп на 10 березня Овен

В цей день Овни будуть самі веселими і зможуть розвеселити інших, якщо вони хоча б підійдуть близько. І навряд чи хтось буде сміятися над вами.

Гороскоп на 10 березня Телець

Сьогодні ви зможете отримати можливість вкласти гроші в цікаву справу. Але стережіться шахраїв, пірамід і МММів.

Гороскоп на 10 березня Близнюки

В цей день вас змусять прийняти якесь рішення, про яке ви скоро пошкодуєте. Але прийняти його все одно потрібно буде, так як це – менше зло.

Гороскоп на 10 березня Рак

У вас дуже важлива і значна мета, з нею не зрівняються жодні обставини, які заважають у її досягненні. Не дайте їм зупиняти вас.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на 10 березня Лев

Якщо вас змусять пояснити, чому ви так себе ведете, ухиляйтеся, як можете. Їм не варто знати ваших справжніх намірів, прагнень і планів.

Гороскоп на 10 березня Діва

Ви можете помітити в цей день, що тільки хочете, щоб бажання здійснилося, але нічого для цього не робите. Іноді достатньо тільки першого кроку.

Гороскоп на 10 березня Терези

Всі свої думки вам варто спрямувати не на обов'язки, а на те, щоб обдумати ймовірні можливості. Це буде приємніше і дасть вам необхідну впевненість.

Гороскоп на 10 березня Скорпіон

Скорпіони стануть навіть занадто практичними і розважливими. Забудьте про справи і хоч трохи порадійте життю.

Гороскоп на 10 березня Стрілець

Вам буде дуже легко змусити оточуючий світ крутитися навколо вас. Але от тільки чи треба вам і чи захочеться таких змін.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 10 березня Козеріг

Саме час продумувати свої дії і не забувати про принципи. Але не покладайтеся тільки на себе, вам можуть дати дуже хорошу пораду.

Гороскоп на 10 березня Водолій

Те, що з вами відбувається, поки тільки має початкову стадію. Ви можете внести свої корективи, щоб потім не дивуватися, як вас затягнуло в такий буревій.

Гороскоп на 10 березня Риби

Ви, здається, спеціально не помічаєте нічого, крім однієї проблеми, яка найбільше вас хвилює. Згадайте про навколишній світ.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua уряд Гончарука відклав індексацію пенсій, через що постраждали багато пенсіонерів, але зараз міністр соцполітики Марина Лазебна поставила це питання першочерговим завданням.

Також Знай.ua писав, екологи панікують через тонни сміття, які йдуть з України в Угорщину. Вже не вистачає ні рук, ні обладнання, щоб очистити річку від побутових відходів. З'явилися моторошні фото цієї ситуації.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляють, що в так званій ДНР вирішили скасувати державний статус української мови. Сильно хочеться їм зміцнити зв'язки з Російською Федерацією, та і українська мова не знайшла свого місця вживання.