З Карибського моря вилізли дуже тривожні новини. Так, в Бермудському трикутнику несподівано почали вібрувати надвисокі хвилі, які вже охрестили "вбивцями". Дослідження цієї небезпечної зони можуть пояснити походження гігантських хвиль.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Бермудський трикутник — одна з найзагадковіших областей Атлантичного океану, в якій зникла величезна кількість не тільки кораблів, а й повітряних суден. Межа небезпечної зони проходить поруч з Маямі, Бермудськими островами і Пуерто-Ріко.

Хвилі-вбивці, скріншот: YouTube
Хвилі-вбивці, скріншот: YouTube

Загадка Бермудського трикутника розбурхувала уми багатьох вчених з давніх часів, але зараз дослідники говорять, що розкрили причину зникнень Бермудського трикутника. На думку вчених з Університету Саутгемптона, всередині трикутника присутні надвисокі хвилі-вбивці, які можуть бути причиною такої великої кількості затонулих у ньому кораблів або літаків.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Для пояснення свого припущення, дослідники навіть відтворили модель USS Cyclops (Циклоп), величезне судно, яке зникло в трикутнику в 1918 році, тоді було загублено 300 людських життів. Можливо, це найбільша втрата в історії ВМС США.

Група дослідників довела, що на дні океану, під смертельним трикутником, знаходяться підводні вулкани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, знайдені уламки самого знаменитого корабля-жертви сумно відомого Бермудського трикутника.

Як повідомляв Знай.uа у Єгипті виявили щось крутіше пірамід, десятки поховань древньої цивілізації.

Знай.uа писав, археологи знайшли 2500-річний камінь безсмертя, століттями лежав на місцевому кладовищі.