Гороскоп на 20 березня Овен

В цей день вам буде складно відшукати свої рожеві окуляри, тому все навколо буде здаватися сірим і огидним. Доведеться якось з цим справлятися.

Гороскоп на 20 березня Телець

В цей день у вас може відбутися деяка помилка, вас приймуть за іншу людину. Не дивуйтеся, якщо хтось різко обійме вас.

Гороскоп на 20 березня Близнюки

Найбільше користі в цей день принесе вам така цікава людська якість, як поміркованість. Жести повинні бути невеликими і елегантними.

Гороскоп на 20 березня Рак

У вас з'явиться така манера говорити і пояснювати навіть прості речі, що жодна людина вас не зрозуміє. Не бісіться, самі винні.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на 20 березня Лев

В цей день ви отримаєте чимало задоволення від своїх праць. Якщо в голову прийшла якась думка, то розвивайте її сильніше.

Гороскоп на 20 березня Діва

Якщо ви прямо зараз не почнете активно займатися тим, що завжди відкладали, то можете самі привести себе на дуже темну смугу в житті.

Гороскоп на 20 березня Терези

Вам може здатися, що тепер вам можна більше, але це не так. Насправді дозволених речей стає все менше.

Гороскоп на 20 березня Скорпіон

В цей день якась частина вашої підсвідомості може вилізти наверх і налякати когось чи вас самих. Розберіться з нею.

Гороскоп на 20 березня Стрілець

Зробіть все, щоб оточуючі не побачили ваші справжні почуття і емоції. Це все буде видно по обличчю, тому до вас будуть погано ставитися.

Гороскоп на 20 березня Козеріг

Ситуація сьогоднішнього дня буде такою, що доведеться діяти дуже швидко, не думаючи. Варто приготувати кілька варіантів рішень заздалегідь.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 20 березня Водолій

Багато речей, які раніше були для вас особистими, тепер стануть суспільними. Ховайте свої секрети глибше.

Гороскоп на 20 березня Риби

Цей день не дуже добре підійде, щоб щось ламати. Стримайте свій запал і послухайте голос розуму.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.