В цей день буде сильно розвинена інтуїція, тому зможете отримати дуже важливі, секретні та цікаві знання. А також ви зможете навіть зробити несподіване відкриття. Вас може відвідати осяяння і прозріння. До вас може прийти рішення багатьох проблем. Але є одна умова, вам для цього потрібно буде не сильно хвилюватися з приводу побутових проблем. Ви також можете позбутися від ілюзій і зрозуміти, що відповідальні за всі свої дії.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

У багатьох коливатиметься емоційний фон. Так що буде складно уникнути розбіжності з близькими. А ось для грошей день в принципі сприятливий. Але нічого нового не розпочинайте, краще витягнути побільше користі з того, що вже робите. Не турбуйтеся, якщо почали з кимось сперечатися, тому що у суперечках сьогодні народжується істина. Постарайтеся все ж не укладати договори. Краще всього вирішити різні грошові питання, наприклад, роздати борги.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Звичайні хвороби навряд чи будуть для вас небезпечними і не будуть тривати довго. Та й наслідків сильний не буде. Найбільш корисними в цей день будуть водні процедури. У відносинах можете чекати різні приємні сюрпризи, а для шлюбу день теж непоганий. Ось тільки сама весілля навряд чи буде веселою. Сни будуть збуватися, тому постарайтеся їх запам'ятати, але нікому не розповідайте, якщо побачили хороший сон. Якщо ви хочете, щоб ця субота пройшла добре, то підтримуйте себе в радісному настрої і уникайте хвилювань.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.