Відомі великі мережі супермаркетів мережі Сільпо і Novus змушені змінити графік роботи. Це пов'язано з карантином, з-за чого працівникам торговельних мереж стало складніше добиратися на роботу. Відповідне повідомлення оприлюднила представниця Департаменту корпоративних комунікацій холдингу Fozzy Group Ніна Міщенко.

За її словами, адміністрація вирішила змінити регулярний графік роботи супермаркетів, зменшивши на годину час їх відкриття і закриття. "Тепер майже 180 супермаркетів "Сільпо" будуть працювати з 9:00 до 22:00, щоб наші колеги могли безперешкодно дістатися на роботу і додому", – розповіла Міщенко. Також вона додала, що новий графік роботи не вплине на доступність магазинів для українців. За таким же графік почали працювати з середи, 18 березня, і супермаркети мережі Novus.

Супермаркет, скрін з відео
Супермаркет, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.