Українці провели дослідження 13 супермаркетів та протягом тижня порівнювали ціни, визначивши найдешевші магазини.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, автори дослідження порівнювали вартість понад 500 одиниць продовольчих товарів та вирахували суму витрат у кожному супермаркеті на харчування протягом місяця.

Відповідно до результатів дослідження найдешевшою виявилася мережа супермаркетів Варус, а найдорожчою - МегаМаркет.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, вартість місячної норми харчування - 55,5 кг їжі - коливалася від 1 461 грн в Варус до 1833 грн в МегаМаркеті.

Крім того в організації також поясниили, що ціни у супермаркетах було надзвичайно складно порівнювати адже вони навіть в одній мережі можуть значно різнитись. Крім того зазвичай в магазинах різний набір товарів різних торгових марок і різної ємності фасування.

Раніше ми повідомляли, що українська телеведуча Ольга Фреймут тривалий час була ревізором в однойменній програмі. Зараз вона вирішила знову перевтілитися на хранителя порядку в одному із супермаркетів, про що вона поспішила повідомити на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Я дуже люблю ходити на ринок весняного ранку, коли всі продукти свіжі, коли бабусі приїжджають зі своїм товаром. Кольори, шум, розмови - атмосфера ринку особлива і колоритна," - пише Ольга.

Хоча вона зазначає, що ніколи б не стала купувати на ринку молоко, яйця і м'ясо, тому що за цим всім треба йти в супермаркет. У бабусь вона купує тільки зелень і квіти.

Я дуже люблю ходити на ринок весняного ранку, коли всі продукти ще свіжі, коли бабусі приїжджають зі своїм...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Dinsdag 26 maart 2019

"...Ми з командою перевіряли ціни на фермерські та продукти з супермаркету. Вони не дуже відрізняються" - згадує свою діяльність Фреймут.

Українці в коментарях пишуть, що очікують більш повного звіту від телеведучої з порівняння ціни і якості товарів на ринку та в супермаркетах.

Не так давно Ольга також опублікувала допис, в якому ділилася тим, що залишила б в кожній дівчині щось "з села", адже і їй часто говорили, що село з неї так і не виїхало.

Нагадаємо, Європа оштрафувала Nike на мільйони доларів за обман покупців.

Як повідомляв "Знай.ua", апетити українців обігнали європейців.

Також "Знай.ua" писав, що українка придбала у відомому супермаркеті тісто сторічної давності.

Зеленський переможе в першому турі: Андрій Пальчевський про вибори