Досить відомий візажист Акобір Ашуркулович пройшов "вогонь і воду", щоб дарувати жінкам красу та молодість, тому не дивно, що найпростіший ліфтинг-макіяж від фахівця Гоар Аветисян утер носа дорогому ботоксу.

Так, до студії прийшла дама у віці, на обличчі якої красувався щоденний макіяж: прямі брови, сірі шиммерні тіні, блідо-рожева помада і відсутність рівного тону шкіри.

Акобір стер цю ганьбу та приступив до перетворення жінки. Спочатку повіки довелося "обробити" світлим легким тональним, щоб перекрити синяву. Потім він використовував порошно-рожеві тіні в складці століття і зовнішньому куточку ока. Зверху спеціаліст акуратно завдав тіні кольору фуксії, які активно набирають популярність навесні. Внутрішній куточок бажано покрити хайлайтером.

Родзинкою anti-age макіяжу стали стрілки, які візажист акуратно промалював, а хвостик разтушував.

Макіяж Акобіра, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слід зазначити, що Акобір ризикнув підвести внутрішню слизову оболонку, завдяки чому очі пані придбали візуальну глибину та грайливість. Макіяж очей завершили вії, по яким можна просто пройтися тушшю для об'єму. Образ від цього не зіпсується.

Далі Акобір вирівняв тон обличчя, яке відіграє важливу роль в омолодженні. Першим ділом візажист наніс базу, яка допоможе косметиці довше протриматися на поверхні та приховати дрібні недоліки. Потім він використовував консилер в зоні під очима, далі тональний засіб і закріпив все пудрою.

Також зазначається, що спеціаліст не використовував техніку скульптурування, щоб не перевантажувати образ зайвою косметикою. У результаті, жінка стала виглядати молодше на 10 років.

Макіяж Акобира, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ані Лорак виставила ранкове селфи в футболці і без макіяжу.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Ані Лорак виставила кадр з архівної фотосесії, позуючи в чорній вечірній сукні та доповнивши образ ніжним макіяжем.

Також "Знай.іа" писав, що читачам розкрили секрети молодості шкіри.