Сьогодні існує велика кількість технік нанесення макіяжу, кожна із них яких може підкреслити сильні сторони і зменшити мінуси обличчя або ж кольору шкіри. На жаль, ці техніки, виконані невміло або ж неправильно, невідповідно до обличчя жінки, можуть призвести лише до викривлення образу. Розгляньмо популярні помилки.

Тоненькі стрілки навколо очей без розтушування

Можливо, вас лякає розтушування, проте саме воно додає об'єму та виразності. Тонкі, надзвичайно артикульовані стрілки - данина 15-літньої моди, коли розмір очей не мав такого значення і макіяжі. На жаль, такі тонкі стрілки зазвичай візуально зменшують око, що створює враження повноти обличчя.

Будьте обережні з бронзерами

Бронзер - чудове відкриття у світі краси, яке дозволяє робити обличчя виразним і характерним. Не бійтесь користуватись ним. При цьому розумійте, що критично важливо правильно підібрати відтінок цього продукту - через зазвичай коричневий основний тон, бронзери можуть бути від морквяного і цегляного навіть до сірувато-брунатного. Не хвилюйтесь, просто не поспішайте і сміливо тестуйте відтінки, щоб зрозуміти як саме конкретний тон лежатиме на вашому обличчя.

Помада та час на її нанесення

Невдалий мейкап, фото beautyhack.ru
Невдалий мейкап, фото beautyhack.ru

Не поспішайте наносити помаду, адже криві лінії або неоднорідність нанесення візуально перетворює натуральні губи на штучні або ж хворі. Це надзвичайно простий пункт, про який, на жаль, часто забувають.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обережно з хайлайтерами під очима

Блиск і сяйво - у моді, тому сміливо купуйте і використовуйте хайлайтер. Проте майте на увазі, що якщо покласти забагато світлого хайлайтеру на очі, може виникнути враження, що у людини серйозні проблеми зі здоров'ям.

Обережно з кольорами

Сміливі експерименти доречні для вечірок чи дискотек, проте на будень або звичайний вечір уникайте поєднання різних яскравих кольорів, адже часто замість імпозантності, така комбінація кольорів перетворює образ на дешевий і вульгарний.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зі старенької бабусі в модну чикулю - візажист показав омолоджуючий макіяж для дам у віці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Східний макіяж: всі тонкощі складного мейкапу.

Також "Знай.ua" писав, як за допомогою макіяжу перетворитися на фатальну жінку.