Кішка Фейт з лондонської церкви Святого Августина і Святої Віри першою з тварин була удостоєна медалі Марії Дікін. Ця почесна нагорода рівнозначна вищої військової нагороди в Англії — Хреста Ордена Вікторії. 9-го вересня 1940 року Фейт врятувала себе і свого кошеня від бомб, сховавшись з ним у підвалі за три дні до німецького нальоту.

Будинок завалився і згорів, але безстрашна кішка була поруч зі своїм кошеням. Її врятували рано вранці, коли руїни ще догоряли. Медаль з написом "За непохитну мужність" Фейт вручила особисто Марія Дікін.

28 вересня 1948 року у подвір'ї церкви Святого Августина в Лондоні пройшли незвичайні похорон. Присутні люди з почестями проводжали в останню путь звичайну безпородну кішку.

Її історія стартувала в далекому 1936 році. Тоді на поріг церкви прибрела брудна худа кішка. Служитель кілька разів намагався виставити її за двері, але вона вперто проривалася всередину будівлі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

В результаті її помітив місцевий пастор, який прихистив бідна тварина. Кішка прийшла в себе і ніби в подяку за доброту стала відпрацьовувати притулок і притулок, позбавляючи церква від мишей.

кішка, фото pxhere
кішка, фото pxhere

Пастор душею прикипів до лагідної кішки, вона супроводжувала його на службах, сиділа поруч з ним, коли він проповідував. Весь церковний прихід знав і любив Фейт. У 1940 році кішка народила єдине кошеня із забарвленням Панди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми в будинках сидимо".

Як повідомляв портал "Знай.ua", коли папуга вибиває страйк краще за тебе, пернатий красунчик дав майстер-клас з боулінгу.

Також "Знай.ua" писав, у теорії Дарвіна щось пішло не так, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.