Як відомо, секс – невід'ємна та важлива частина життя жінки і чоловіка. Однак, недолік знань в цьому плані породжує безліч помилкових переконань, які можуть вплинути на якість інтимного життя. Для читачів підготували топ-5 популярних міфів про секс, пише Telegram-канал Лабіринт спокуси.

Міф №1. Жінки стали більше думати про секс

Порноіндустрія створила образ ідеальної жінки, яка стала любити секс з більшою силою. Однак, насправді жінки, як і раніше, хочуть займатися коханням набагато рідше за чоловіків.

Міфи про секс, pxhere

Міф №2. Оргазм не для всіх

Насправді, кожна жінка може відчути оргазм. Ключова причина "аноргазмії" криється у відсутності прелюдії та недостатньої тривалості статевого акту.

Міф №3. В житті, як в кіно

Часто люди закомплексовані в собі, а любовні сюжети розгортаються не на Карибських островах. Невідповідність фантазій реаліям відбиває бажання експериментувати в ліжку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Міф №4. Жінки шукають вигоду

На сьогоднішній день 57% жінок самі готові підтримати партнера в складній фінансовій ситуації. На перший план виходять душевні якості та сексуальна привабливість партнера, а матеріальний достаток, як додатковий бонус до чоловіка.

Міфи про секс, pxhere

Міф №5. Жінки – богині орального сексу

Багато жінок не хочуть або не вміють доставляти партнеру оральне задоволення. Найчастіше це відбувається через отримані колись неприємні відчуття. Але, на сьогоднішній день, ці проблеми цілком вирішувані.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, про що нахабно брешуть чоловіки в інтимній близькості з партнером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчатам розкрили 7 ознак того, що ви зустріли правильну людину в неправильний час.

Також "Знай.ua" писав, які помилки роблять жінки у стосунках.