Корова з двома головами народилася в Бразилії, шокувавши тваринників та сільських мешканців дивним явищем.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Моторошне теля народилося на фермі в селі Тапера-ду-Пейше в штаті Баія у дуже дбайливої ​​матері. На жаль, воно померло через чотири дні після його народження через генетичний дефект.

Тваринник Елідан Олівейра Соуза сказав: "Це рідкісне явище, незвичайний випадок. Моя дочка була вражена, тому що вона ніколи не бачила такого рідкісного випадку".

Чоловік сказав, що він та його дочка Еліда Соуза, 12 років, навряд чи можуть проводити час із дивною істотою, бо його мати так захищає свою дитину.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Тварині вдалося вижити всього чотири дні (Зображення: CEN)
Тварині вдалося вижити всього чотири дні (Зображення: CEN)

Елідан сказав: "Корова, мати, не підпускала нас до неї близько. Ми хотіли, щоб теля сосало груди, робило все правильно".

Незважаючи на серйозний дефект, теля прожило майже чотири повні дні, перш ніж помер від дефекту.

Експерти кажуть, що тварини з такими генетичними аномаліями зазвичай народжуються мертвими, або помирають незабаром після народження.

Елідан повідомив місцеві ЗМІ: «Ми поінформували ветеринарів, але не змогли нічого зробити. Ми збиралися, але теля померло заздалегідь».

Професор і ветеринар Джефферсон Філгейра Альсіндо сказав, що генетична мутація називається дицефалія.

Ці генетичні вади іноді є результатом інбридингу (Зображення: CEN)
Ці генетичні вади іноді є результатом інбридингу (Зображення: CEN)

Він пояснив, що хоча тварини можуть народитися з дицефалією, навіть якщо їхні батьки не перебувають у спорідненості, «ймовірність збільшується при інбридингу».

Коли це не є результатом інбридингу, дицефалія викликається факторами навколишнього середовища – це може бути використання певних протигельмінтних препаратів, вживання токсичних рослин, дефіцит мінералів та деякі віруси, такі як вірусна діарея великої рогатої худоби.

Нагадаємо, що у мережі показали корову-мутанта.