Пізня осінь є відмінним часом для приготування гарячих страв.

Пропонуємо для розгляду кілька найбільш перевірених комбінацій - селера і креветки, шпинат, зелений горошок, тріска і цвітна капуста, гарбуз і кукурудза.

Шпинат і зелений горошок

Відварюємо на повільному вогні зелений горошок, 200 г шпинату, порізаний часточками цибулю і нарізану кубиками картоплю в бульйоні до готовності. Пробиваємо овочі з бульйоном в блендері до кремоподібної консистенції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Окремо обсмажуємо на оливковій олії з додаванням солі і перцю свіже листя шпинату (10 г) протягом 1-2 хвилин. Крем-суп викладаємо на тарілку, додаємо обсмажені шпинат і 1 ложку сметани.

Тріска і цвітна капуста

Почистити цибулю, картоплю, часник і довільно нарізати. Викласти всі нарізані інгредієнти в каструлю, обсмажити на мавле, в кінці додати розділену на суцвіття капусту. Залити вміст каструлі вершками, водою і варити до готовності.

Подрібнити все блендером до однорідної консистенції, після чого посолити і поперчити. Філе тріски відварити або обсмажити на сковороді до готовності. Викласти філе на тарілку, залити супом, потім додати трюфельне масло. Прикрасити проростками і міні-шпинатом.

Гарбуз і кукурудза

Овочі довільно нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Додати воду і тушкувати до м'якості.

Додати вершки, сіль і перець. Як тільки суп закипить, подрібнити його блендером в пюре. Подати суп з сухариками.

Нагадаємо, 17-річний хлопець Фабіан М. ліг на лікування в швейцарську клініку для скидання ваги. Одного разу він вирішив гарненько поїсти. Це було останнє рішення в його житті.

Дивіться сюжет про їжу

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", горе-мати засудила маленьких дітей на вірну смерть.