Велика голландська фірма Vivera створила нарешті стейк без м'яса, але на смак він як справжній. Це справжня знахідка для вегетаріанців. Про це повідомляють ЗМІ.

Новий продукт неможливо відрізнити від справжнього стейка: за смаком, текстурою і запахом. Він зроблений тільки з компонентів рослинного походження.

Стейк із пшениці і сої почнуть продавати в магазинах з 21 травня 2018 року, і потім він піде далі по країнах Європи.

"Запах, смак і текстуру насилу можна відрізнити від справжнього стейка. І ми переконані, що цей продукт задовольнить потреби клієнтів. Дуже важливо, щоб ми вживали менше м'яса - як для власного здоров'я, так і для планети в цілому. Інноваційні та високоякісні рослинні продукти можуть зіграти в цьому значну роль", - пише виробник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами шеф-кухаря Дерека Санро, це буде великий рік для веганства.

"Недоступність більше не буде перешкодою для тих, хто хоче вести здоровий спосіб життя та їсти здорову їжу, яка насправді смачна. Попереду дуже насичений рік, на нас чекає багато цікавого".

Нагадаємо, якщо ввести в свій раціон більшу кількість риби, тобто вживати її два рази на тиждень, то можна продовжити собі життя.

Нові висновки, зроблені гарвардскими дослідниками, підтверджують рекомендації Американської кардіологічної асоціації, яка наполегливо радить вживати рибу, насамперед багату жирними кислотами Омега-3.

У ході лабораторних досліджень наукові фахівці знову отримали докази того, що риба неймовірно корисна для здоров'я: вчені переконалися, що в ній містяться корисні речовини, які можуть продовжувати людині життя.

"Цей ефект досяжний, строго за умови вживання рибних страв регулярно два рази на тиждень", - озвучили свою думку автори нової роботи.

За словами професора епідеміології та харчування в Гарвардському університеті Еріка Б. Римма, особливої переваги заслуговують маслянисті сорти риби - лосось, скумбрія, оселедець, сардини, тунець. Експерт заявив, що їх вживання значно запобігає клінічні серцево-судинні захворювання.

Дивіться сюжет про здоров'я

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", сім'ям із дітьми приготували сюрприз.