Як повідомляє портал "Clutch" існує дуже багато способів маринувати м'ясо, але маринад з пива - це щось новеньке.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакий пікантний смак м'яса нікого не залишить байдужим, тим більше, що гарне пиво присутня на всіх вечірках, а якщо це ще й пікнік, то день буде незабутнім.
Складові:
М'ясо (на кістки або ребра) - 1-1,5 кг
Пиво - 1/2 склянки
Оливкова олія - 2 ст. ложки
Сік лимона - 1/2 шт.
Приправа для ребер
Спосіб приготування:
Спеції змішати з маслом, лимонним соком і пивом.
Викласти в маринад м'ясо і залишити в ньому на ніч.
Запекти на грилі.
За таким же рецептом можна готувати і курячі крильця.
Якщо ви спонтанно в свій вихідний вирішили відпочити на природі, то наступні 3 рецепта смачних перекусів вам точно сподобаються.
Такі закуски можна зробити дуже швидко і тим не менш смачно. Їх зручно брати з собою в кошик або в далеку подорож.
Сендвіч з курячим салатом
Перевага такого перекусу в тому, що сендвічі однаково смачні як в холодній подачі, так і в гарячій. А для приготування відводиться максимум 30 хвилин. Якщо вас цікавить така закуска, то стежте за наступним рецептом, розрахованим на 4 порції.
складові:
куряче філе - 2 шт. (Невеликого розміру)
селера - кілька стебел;
волоські горіхи - жменя;
тертий пармезан - 2 столові ложки;
хліб - за кількістю порцій.
Для соусу:
майонез - 100 г
мед - 3 столові ложки;
яблучний сік - 50 мл;
гірчиця - 1 чайна ложка;
сіль / перець - за смаком.
Рецепт приготування:
- Відваріть і дрібно наріжте куряче філе на невеликі шматки. Те ж саме зробіть з селерою і подрібніть горіхи.
- Також наріжте і злегка підсушіть хліб в духовці.
- Вище перераховані інгредієнти змішайте в одній ємності.
- З'єднайте всі інгредієнти соусу в одну суміш, приготувавши таким чином соус, і заправте їм курку з селерою.
- Сформуйте сендвічі і поставити їх в духовку на пару хвилин, щоб підігріти.
Як повідомляв портал "Знай.uа", дієтологи наголошують: необхідно стежити не тільки за якістю застосовуваних харчових продуктів, а й за їх кількістю. Кореспондент видання "Сегодня" взяв інтерв'ю на цю тему у Оксани Скиталінська - лікарки-дієтолога і члена Асоціації дієтологів України.