Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Засновник норвезького Союзу охорони природи еколог-активіст Курд Оддекал зазначає, що вирощений лосось - чи не найбільша токсична їжа в світі. Адже через неправильні умови вирощування на маленькій фермі через надмірну скупченість риба хворіє.
Некроз підшлункової залози, інфекційна анемія - саме з такими хворобами лосось потрапляє на стіл споживача. До риби додають ще й отруйні речовини. Токсиколог з Франції Жером Рюззен каже, що лосось в 5 разів перевищує показники по шкідливості і токсичності в порівнянні з будь-якими іншими морепродуктами.
Та й вилов нормальної риби під питанням, адже в води Світового океану потрапляють нафтові і промислові продукти переробки. Деякі види риби накопичують в своєму організмі ртуть - акула, меч-риба, королівська макрель і інші. Великий вміст свинцю в морепродуктах збільшує ризик виникнення ревматоїдного артриту, аутоімунних захворювань, системного червоного вовчака та інших.
А личинки небезпечних круглих черв'яків містяться майже у всіх оселедцевих Північного і Балтійського морів. Суші з окуня, лосося, тріски гарантують "новоселів" у вашому організмі. Тому ніколи не вживайте рибу, яка не пройшла теплову обробку. Через підвищення температури води в океані і збільшення кількості домоєвої кислоти, яку ще називають "кислотою зомбі", небезпечно вживати і мідії, сардини, морських гребінців і креветки.
Як повідомляв раніше Знай.ua, деякі люди можуть абсолютно спокійно перенести поїздку у громадському транспорті, авто чи у потязі. А є люди, які страждають на хворобу руху (закачування), тому кожна поїздка у транспорті для них - це справжня мука.
Ринок фармацевтичних товарів і послуг пропонує спеціальні ліки, які допоможуть позбутися від хвороби руху. Проте якщо медичні препарати дістати проблематично, то можна скористатися цими методами.
Також Знай.ua писав про те, що ці прості правила здорового способу життя, які може виконати будь-хто. Спробуй ними скористатися і ти помітиш явні зміни у фігурі вже через пару тижнів.