Дослідники з американського Університету Стенфорда припустили, що дієти з низьким вмістом вуглеводів чи не краще дієти з низьким вмістом жиру.

Як пише Telegraph, автор дослідження професор Крістофер Гарднер сказав, що результати можуть збентежити "тих, хто вже вибрав сторону в дебатах прихильників дієт з низьким вмістом жиру і низьким вмістом вуглеводів".

Як показали результати дослідження, що через 21 місяць люди, які практикували як низкоуглеводную, так і знежирену дієту втратили в середньому близько шести кілограмів.

Ні генотип, ні інсулін ніяк не заохочують організм людини дотримуватися низкоуглеводной або знежиреної дієти. А різні результати пояснюються генами людей. Вчені радять, що краще за все в раціоні уникати великої кількості цукру, рафінованого борошна і включення в свій раціон більшого обсягу овочів. Тоді з вагою все буде в порядку.

Популярні новини зараз
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу Гороскоп на сьогодні 15 листопада: спілкування Близнюків, гармонія Терезів та стабільність Риб Зима без снігу? Синоптики попередили, що Україну чекає "м’який сюрприз" від погоди В українських містах можуть оголосити евакуацію людей: до чого готуватися
Показати ще

Низкоуглеводная дієта

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що економічні прогнози експертів на 2018 рік суттєво відрізняється від оптимістичного бачення Кабміну - рівень інфляції за попередніми оцінками може вирости до 13-14%, або більше, якщо уряд підвищить тарифи на комунальні послуги.