Дизайнер і фотограф Жюльєн Кнез вирішив допомогти любителям Парижа і здійснити подорож старовинними вулицями. Для цього він взяв фотографії старовинних вуличок і підстроїв до нинішніх видів паризького міста. Вийшла унікальна ретроспектива, яка дозволяє порівняти, які вулиці були з 1871 по 1968 рік і якими вони стали тепер.

Видавництво "Parigramme" випустило цілу книгу унікального проекту автора. Паризький фотограф розповів, що його задумкою було відкрити вікно в минуле і показати історію міста, повідомляє birdinflight. Там, де раніше купалися діти в Сені, зараз возять туристів. Цікаво, що в проекті є зображення Ейфелевої вежі.

Відомо, що в 1871 році в Парижі і всієї території країни пройшла революція, в результаті утворилася Паризька комуна, до складу якої увійшли неоякобінци, соціалісти й анархісти. Саме в ці дні активно звучала Марсельєза, яка в майбутньому стала національним гімном Франції і революційної Росії.

Читайте також: ТОП-5 найдорожчих островів, які купили знаменитості (фото)

Нагадаємо, що подібний проект реалізували в старовинному готелі Жорж, розташований в історичному центрі Львова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще