Понад п'ять тисяч одеситів вийшли сьогодні на Марш вишиванок. На ходу також завітав екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі.

Марш розпочався від готелю Пасаж на Дерибасівській і вирушив в напрямку Приморського бульвару. Учасники заходу несуть прапор Україні завдовжки з 10 метрів та скандують: "Україна – це Європа", "Одеса – це Україна", "Одна-єдина соборна Україна".

На місце збору людей прийшов екс-президент Грузії Михаіл Саакашвілі, чим спричинив чималий ажіотаж.

"Я радий, що саме в Одесі проходить такий захід. Вважаю за необхідне підтримати єдину Україну", - сказав Саакашвілі. У відповідь одесити вигукували "Слава Грузії" та "Слава Україні".

Після завершення ходи біля колонади поруч із Воронцовським палацом розпочнеться фестиваль нової української музики "Пробудження".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мегамарш вишиванок проходить сьогодні у Одесі вшосте.

Читайте також: Військові АТО вбралися у вишиванки