В соцмережах повідомляють, що вулицями Києва їздять водії, які серед білого дня погрожують мешканцям столиці зброєю. Випадки погроз зафіксували відразу в двох районах столиці. У спільноті "Київ автомобільний" заявили, що перший такий випадок зафіксували на перехресті вулиць Тепловозна – Здолбунівська. Водій на білій "Мазді" погрожував учасникам руху пістолетом.

"На перехрестях пропускайте луганських, які повертають з другого ряду направо. Якщо Ви не пропустите, і поїдете прямо по своїй смузі, то Вас наздоженуть і будуть у Вас цілиться з пістолета. Пишу, щоб попередити всіх. Вчора на перехресті Тепловозная - Здолбунівська не пропустивши "господаря доріг", який мав намір в'їхати мені в лівий бік, я дивився на дуло пістолета, спрямованого на мене", - повідомили в спільноті.

Читати також: Кияни незадоволені комунальним транспортом (інфографіка)

Про схожий випадок попередила інша користувачка під псевдонімом Gnoma Beloved. Дівчина розмістила повідомлення на своїй сторінці в Facebook, зазначивши, що водій на "Ауді" також погрожував їй та її другу пістолетом.

"Водій сірої aуді а6 з номерами ВЕ 0713 АТ погрожував нам пістолетом. Тільки що. Посеред міста. Цьому гарячому недоумку здалося, що він переможець по життю, що йому можна без поворотників виїжджати не зі свого ряду. Він засмутився, що Мишко поїхав за правилами, але йому здалося, що Міша не правий. Корок. Чувак виходить з машини і починає лізти до нас в салон і погрожує розправою. Піднімає свою кофту, показуючи пістолет, і обіцяє прострілити Міші голову", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, в Києві патрульні затримали водія, який погрожував їм пістолетом за зауваження про неправильно припаркований автомобіль.