Під час спектаклю "Суїні Тодд" в середній школі Нової Зеландії, два студента-підлітки випадково порізали собі шиї бритвами. Про це пише Знай, з посиланням на Mashable.

Інцидент стався в Санкт-Кентігернському коледжі в Окленді під час прем'єри опери жахів в середу ввечері. 16-річні хлопчики були доставлені в лікарню з пораненнями шиї, один з травмами середньої важкості, а інший з серйозними.

Стів Коул, керівник коледжу, сказав, що вони притупили леза, аби зробити їх безпечними для використання. Також він зазначив, що леза вони використовували на репетиціях з січня.

Читайте також: Дві дівчинки в Англії отримали довічний термін за вбивство

"Це навіть не були справжні леза, вони були зроблені з опори, яка була покрита клейкою стрічкою, піною і сріблястим папером. Це нещасний випадок, і ми цим дуже стурбовані. Крім того, ми проводимо власне розслідування. Ми раді, що хлопці знаходяться в більш-менш стабільному стані та можуть розмовляти зі своїми рідними", - сказав він.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Суїні Тодд" - це фільм Тіма Бертона з Джонні Деппом про серійного вбивцю перукаря, який вбивав своїх клієнтів, перерізаючи горло бритвами, який вийшов в 2007 році.