У Китаї старенька бабуся помолилась персонажу відомої гри League of Legends. Вочевидь старенька переплутала її з одним із китайських богів.

Як зазначає Shanghaiist, кадри з молитвою були зняті камерами відеоспостереження поруч зі входом в комп'ютерний клуб. Поруч з цим закладом в скляному кубі і стоїть статуя Гарена - персонажа League of Legends.

На думку місцевих журналістів і блогерів, літня жінка просто переплутала героя популярної гри з якимось божеством.

Фотографії бабусі. яка стоїть на колінах перед персонажем з гри викликали шквал коментарів у китайських соціальних мережах. Багато користувачів жартома відзначали, що, можливо, літня жінка нічого не переплутала і просто дуже любить League of Legends, а інші висловлювали співчуття.

Слід зазначити, що ігровий персонаж Гарена дійсно можна переплутати з одним з традиційних божеств китайської міфології, яким у сучасній КНР поклоняються переважно літні люди.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: 9 кращих концертів квітневого уїкенду (відео)

League of Legends - досить популярна комп'ютерна гра в жанрі MOBA (суміш рольової гри і стратегії), аудиторія якої складає більше 67 мільйонів чоловік. Вона поширюється по моделі free-to-play, проте є одним з найприбутковіших проектів для ПК