Депутат від "Радикальної партії" Андрій Лозовий переконаний, що нинішній прем'єр - міністр України Арсеній Яценюк боїться корів та доярок, тому відмовляється розвивати українське фермерство та аграрну галузь. Про це Лозовий повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Як Еміратам Бог дав нафту, так Україні - Він дав землю. Але нафта сьогодні є - завтра нема, а земля - багатство вічне. В світі понад 7 мільярдів населення - і вже понад мільярд недоїдає. Без всілякого перебільшення лише Україна може врятувати світ від продовольчої кризи. Відтак аграрний сектор - найперспективніша галузь вітчизняної економіки. Вищому керівництву держави на це, на жаль, наплювати.

Читати також: Ляшко порівняв Порошенка із кульгавою качкою

Скасуванням податкових пільг для аграріїв просто знищують вітчизняне фермерство. А низькими закупівельними цінами на молоко - обнуляють корівництво. Якщо так буде далі - скоро буде акція "похорон останньої корови". В клептократичній жазі до наживи "властьімущі" зовсім забули про те, що може забезпечити нам сите майбутнє...", - повідомив Лозовий.

Нагадаємо, прем'єр - міністр Арсеній Яценюк сховався від доярок та корів, яких радикали привели до Кабінету Міністрів України, щоб нагадати про необхідність розвивати вітчизняне фермерство.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще