Не встиг Призидент України Петро Порошенко оголосити, що в день своєї другої річниці обрання повертає Надію Савченко додому, як український політикум схопився за свою піар кампанію зазначає кореспондент "ЗНАЙ" Сергій Плахотнік.

Першою, хто з букетом квітів кинувся в аеропорт була лідер партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Саме вона привезла до терміналу маму льотчиці. З собою в групу підтримки взяла свого адвоката Сергія Власенка і свого колишнього однопартійця Міністра юстиції Павла Петренка.

Не встигли чиновники зайти в аеропорт, як через пару хвилин в Бориспіль прибув колишній Прем'єр Міністр України Арсеній Яценюк. Прибув і прес-секретар Президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко и даже сам президент.

Читайте також: Береза відмовився піаритись на Савченко

У той час, коли журналісти годинами намагалися дізнатися, на якому літаку прибуде Савченко, подякувати прессі вийшла народний депутат України від БПП Ірина Геращенко.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Народний депутат Борислав Береза ​​заявив в Facebook, що не збирається піаритися на поверненні Надії Савченко на батьківщину, і розкритикував політиків, які полюють на таку дешеву славу."Сезон піару на Надії Савченко відкритий", - відмітив Береза.