Результати дослідження, яке провів Каліфорнійський університет про вплив інтернету на людину, несподівано здивували самих дослідників. Вони заперечили думку, що інтернет негативно позначається на здоров'ї.

В експерименті взяли участь добровольці віком 55-78 років. Їм потрібно було місяць активно попрацювати в інтернеті. У цей період за ними спостерігали лікарі, знімаючи показання електроенцефалограм. Після обстеження вчені встановили, що інтернет виявився кращою стимуляцією мозку, ніж проведений час за читанням книжок.

Читайте також: Самотність збільшує ризик інфаркту

Мозку людей, які працюють в інтернеті, доводиться одночасно вирішувати кілька завдань. Також починають активуватися відділи, які відповідають за мову, читання, уяву, пам'ять і зір. А це в свій час уповільнює вікові зміни в організмі, запобігає процеси, що призводять до втрати пам'яті.

Ще одним дивовижним відкриттям стало те, що мозок продовжував працювати навіть після того, як людина покинула інтернет.Після цих досліджень, в Америці почали прописувати літнім людям "дозу" інтернету, як засіб омолодження.

Година інтернету в день - такі "ліки" вважають хорошою профілактикою від інсультів, склерозу і серцевих захворювань та старечого недоумства.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще