У соціальній мережі фотографій Instagram з'явився аккаунт канцлера Німеччини Ангели Меркель. Знайти його можна під ніком bundeskanzlerin.

Про це повідомляє УНІАН.

У ньому поки опублікували всього 45 фото. Вони, як зазначено, дають змогу ознайомитися "із політичною роботою Ангели Меркель через об'єктив офіційних фотографів німецького уряду".

Читайте також: Найвпливішими жінками світу визнали Меркель і Клінтон

Лише за декілька годин після реєстрації на аккаунт підписалися більше 1,2 тис. осіб. Зараз на неї підписалось вже 31,4 тисячі користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Фотографії присвячені візитам, переговорам, протоколу Ангели Меркель. Тут і зустріч "нормандської четвірки", і аудієнція Меркель у Папи Римського Франциска та інші цікаві кадри.

Нагадаємо, у липні 2014 року українські користувачі Facebook провели флешмоб на сторінці німецького канцлера, обурені її переговорами із російським президентом Володимиром Путіним.

Під записами на сторінці Меркель з'явилися десятки тисяч коментарів, більшість з яких складались із трьох слів: Danke, Frau Ribbentrop ("Дякуємо, пані Ріббентроп").

Таким чином українці порівняли її з міністром закордонних справ фашистської Німеччини Йоахімом фон Ріббентропом, який у 1939 році разом з народним комісаром закордонних справ СРСР В'ячеславом Молотовим підписав у Москві таємний додатковий протокол до договору про ненапад між СРСР і Третім Рейхом - так званим пактом Молотова - Ріббентропа.