Житель китайського міста Шеньян придбав машину вартістю 660 тисяч юанів, що в еквіваленті становить 106 тисяч доларів, і розплатився з місцевим автосалоном дрібними монетами.

Китаєць доставив в салон 1320 упаковок з монетами загальною вагою чотири тонни на вантажівці. Щоб перенести гроші в магазин, довелося задіяти десять продавців. У приміщенні менеджери склали монети в гору заввишки чотири метри. Частина суми покупець заплатив банкнотами.

Матеріал по темі: Китаянка заплатила за авто центнером дрібних купюр

Ган пояснив, що працює на бензоколонці і відкладав на автомобіль чайові, які залишали йому водії.

За словами китайця, йому набридло регулярно ходити в банк, щоб міняти монети на паперові гроші. Через скільки років він зміг дозволити собі покупку авто, не уточнюється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що у березні житель провінції Фудзянь оплатив свою нову квартиру, віддавши за неї сто тисяч монет номіналом в один юань кожна.