Сьогодні у Києві відбулася робоча нарада під керівництвом заступника міністра оборони Юрія Гусєва щодо впровадження стандартів НАТО у вітчизняному оборонному відомстві. В ній взяли участь представники структурних підрозділів міністерства та Генерального штабу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

За результатами заходу були затверджені два військових стандарти Міноборони на основі стандартів НАТО — STANAG 2920, STANAG 4926.

Читайте також: Стартували навчання "Карпатська брама-2015"

"Це дуже важливий крок насамперед для особового складу, залученого до участі в антитерористичній операції", — наголосив Гусєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Це в подальшому дозволить закуповувати та забезпечувати військовослужбовців Збройних сил якісними засобами захисту та обмундируванням. Зокрема, це будуть захисні окуляри, бронежилети, шоломи тощо.

Заступник міністра наголосив на необхідності інтенсифікації впровадження у вітчизняну оборону сферу передового досвіду країн-членів НАТО.