Канцлер Німеччини Ангела Меркель жартома порівняла соціальну мережу Facebook із "хорошою пральною машиною".

Про це вона заявила на протестантському конгресі в Штутгардській церкві, пише газета Independent.

Канцлер міркувала про проблеми захисту особистої інформації, коли хлопчик, який був присутній на виступі, поцікавився її ставленням до соціальної мережі.

"Добре, що вона у нас є - це так само добре, як мати автомобіль або гарну пральну машину", - заявила вона.

Читайте також: Ангела Меркель з'явилась в Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Разом з тим Меркель сказала, що соціальна мережа не робить людину щасливішою.

За її словами, Facebook - це зручний засіб для спілкування, але він не може бути кращим за зустрічі з друзями в реальному житті.

З моменту створення офіційної сторінки канцлера в соцмережі Facebook більше одного мільйона людей поставили їй оцінку "мені подобається".

Нагадаємо, у липні 2014 року українські користувачі Facebook провели флешмоб на сторінці німецького канцлера, обурені її переговорами із російським президентом Володимиром Путіним.

Під записами на сторінці Меркель з'явилися десятки тисяч коментарів, більшість з яких складались із трьох слів: Danke, Frau Ribbentrop ("Дякуємо, пані Ріббентроп").

Водночас, кілька днів тому у соціальній мережі фотографій Instagram з'явився аккаунт канцлера Німеччини Ангели Меркель. Знайти його можна під ніком bundeskanzlerin.