Скандальну книгу російського письменника Захара Прілепіна "Все, що має вирішитися" про очільника "ДНР" Олександра Захарченка планують видати і в Україні.

"Ми плануємо поширення на Україну. Я думаю, що третина тиражу повинна потрапити ан Україну. Інша справа, що попит на ринку книг російською мовою досить високий", — заявила керівник піар-відділу холдингу "Ексмо-АСТ" Катерина Кожанова, пишуть Новини Донбасу.

Презентували книгу Прілепіна вчора, 16 червня, в Москві. Ідеї ​​для написання послужили неодноразові поїздки Прілепіна в непідконтрольні міста Донбасу, де він спілкувався з бойовиками і співробітниками самопроголошених "адміністрацій" так званої "ДНР".

Читайте також: У Львові поліцейський ледь не застрелив таксиста

Його книга вийшла накладом в 12 тисяч екземплярів, і можливо, найближчим часом з'являться додаткові тиражі та електронна версія.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще