Американський режисер Стівен Спілберг представив перший трейлер свого нового історичного фільму Bridge of Spies - "Шпигунський міст".

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Головні ролі в картині про холодну війну виконали Том Хенкс і Марк Рейлс.

Сюжет картини заснований на реальних подіях. Фільм розповідає про бруклінського адвоката Джеймса Донована, якому влада доручає домовитися із СРСР про звільнення полоненого американського пілота Френсіса Пауерса.

Читайте також: Кіану Рівз знявся у фільмі жахів (відео)

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У ході переговорів від Донована було потрібно домогтися обміну американського льотчика на радянського розвідника-нелегала Рудольфа Абеля.

Реліз стрічки обіцяють 16 жовтня цього року.

На рахунку Стівена Спілберга більше 40 режисерських робіт, останній з них на сьогоднішній день - драма "Лінкольн", випущена на екрани восени 2012 року.

Іменитий режисер є володарем чотирьох премій "Оскар". Перший - за внесок у розвиток продюсерського справи в США (1987 рік), другий і третій йому дісталися за "Список Шиндлера" (у номінаціях "Кращий фільм" і "Кращий режисер" в 1994-му), а четвертий - за "Порятунок рядового Райана" (1999 рік).