Невідомі зловмисники в Дніпре пограбували громадську приймальню кандидата в народні депутати по виборчому округу №27, відомого волонтера, помічника міністра оборони України Тетяни Ричкової. Грабіжники проникли в офіс в ніч на 20 червня.

Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Громадська приймальня знаходиться за адресою Січеславська Набережна, 39. Вона вважає, що це не звичайна крадіжка.

"Намагаються зламати нас морально. Не вийде. Завтра приймальня продовжить роботу в звичайному режимі. Ми не відступимо. Відступити - це значить зрадити тих, хто нам вірить. Ми будемо продовжувати вести чесну боротьбу і йти далі. Разом ми переможемо! "- Написала Ричкова.

З офісу вкрали тільки оргтехніку. Ричкова зазначила, що її конкуренти намагаються завадити її діяльності. Для цього, за її словами, вони використовують різні способи.

Поліція підтвердила пограбування приймальні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще