Підозрюваного в роботі на російські спецслужби главу "Цивільного корпусу"Азов-Крим" Станіслава Краснова доставили в центральну лікарню" швидкої допомоги "після побиття в СІЗО. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Він напередодні написав в оперчасті ізолятора заяву про те, що за певними, поважними, причинами хоче брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Але сьогодні вранці його співробітники СІЗО силою почали тягати, при цьому побили. Звичайно, це незначні побої в порівнянні з тими, які були при його затриманні, але для звичайного громадянина це дуже серйозно", - заявив його адвокат Леонід Сиваков.

Слова адвоката підтверджує і дружина Краснова Оксана. Вона не може точно сказати, чому Станіслав не хотів особисто бути присутнім на судовому засіданні, але в будь-якому випадку це його законне право. Дії співробітників пенітенціарної служби вже оскаржені в прокуратурі. У СІЗО №13, відоме як "Лук'янівське", Краснова перевели понад місяць тому.

Нагадаємо, що Станіслав Краснов був затриманий СБУ 29 лютого 2016 року за підозрою в організації схованки з вибухівкою загальною потужністю 42 кілограма в тротиловому еквіваленті і роботі на російські спецслужби.