Станція столичної підземки "Вокзальна" буде працювати 27 та 28 червня у звичайному режимі. Обмеження знімуть у зв'язку зі святами.

Про це повідомляє прес-служба Комунального підприємства "Київський метрополітен". На станції не діятимуть обмеження на вхід. Зазначається, що тимчасові зміни запровадили у зв'язку із святкуванням дня Конституції України. Через це робочий день перенесуть на друге липня.

Вже першого та другого липня станція не прийматиме пасажирів й буде працювати за графіком робочого дня. "Вокзальну" на вхід для пасажирів закриють з 7 години ранку до 9:30, а також з 16 години до 19:30.

Нагадаємо, в режим роботи станції метро "Вокзальна" внесли зміни. Там проводять капітальний ремонт ескалатора. Роботи ведуться цілодобово. Ремонти планують повністю завершити до шостого вересня. Після цього станція буде працювати у звичному режимі.

На час ремонту організують додаткові наземні маршрути. Відповідно до пасажиропотоку збільшиться кількість рухомого складу, щоб розвантажити станцію.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще