Особистість майбутнього серійного вбивці або сексуального маніяка формується ще в дитинстві. Згодом виявляється жорстокість по відношенню до рідних, також дитина часто виявляє агресію по відношенню до тварин. Таке ставлення до людей викликається не тільки несприятливою ситуацією в батьківському домі, а й спадщиною на генетичному рівні, інформує "Телеграф".

Світ знає багато страшних збочень і злочинів, проте найвідомішими людьми, які не зупинялись ні перед чим, були ці п'ятеро чоловіків:

Читайте також: Вчені дізналися, чому люди стають хорошими чи поганими

1. Річард Чейз, прозваний Вампіром з Сакраменто, з самого дитинства виявляв усі ознаки того, що він може стати серійним вбивцею. У 18 років він вперше звернувся до психіатра. У віці 26 років його поміщають в психіатричну клініку на примусове лікування. Менш ніж через рік його відпускають, як повністю вилікували. І Чейз починає вбивати людей.

2. Чарльз Менсон - незважаючи на те, що Менсон не є серійним вбивцею за визначенням, його часто відносять до цього класу злочинців, крім того його ім'я широко відоме. Спотворений маніяк, безумець, що уявив себе пророком, Чарльз Менсон і його шалені послідовники влаштували дводенний "свято" злодійства, закривавлених невинних людей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3. Чарльз Реймонд Старквезер (англ. Charles Raymond Starkweather, 24 листопада 1938 - 25 червень 1959) - американський вбивця і грабіжник (так званий "запійний вбивця"), який убив 11 людей у Небрасці і Вайомінгу разом зі своєю подругою Керіл Фьюгейт.

4. Тед Банді - божевільний насильник-вампір, ненавидять жінок "Привіт, я Тед" - так представлявся цей симпатичний молодий чоловік незнайомим жінкам. Прощання часто завершувалося для них трагічно. Теодор Банді був самим огидним маніяком в історії людства.

5. Родні Джеймс Алькала - засуджений насильник і серійний вбивця. Він був засуджений до смертної кари в Каліфорнії в 2010 році за п'ять вбивств, скоєних в цьому штаті між 1977 і 1979 роком. У 2013 році, він отримав додатковий 25-річний вирок після того, як визнав себе винним в двох інших вбивствах, які вчинив в Нью-Йорку в 1971 і 1977 році. Його справжня кількість жертв все ще залишається невідомою, яких може бути набагато вище.