Олександр Омельченко, колишній мер Києва потрапив у ДТП на Південному мосту столиці, про це повідомляє телеканал "112 Україна" з посиланням на "Еспресо TV".

Автомобіль колишнього очільника столиці рухалась другою полосою дороги, а фура, з якою врешті і сталося зіткнення – третьою. Аварія сталася через те. що обидва транспортних засоби одночасно вирішили змінити полосу для руху.

Автомобіль Омельченка зазнав пошкоджень збоку та розбив одне дзеркало.

Водії довго сперечалися про те, хто ж врешті винен в ДТП. Постраждалих в результаті аварії немає.

Нагадаємо, що п'яний водій влаштував ДТП у Кіровограді: 7 постраждалих

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В результаті ДТП в Кіровограді одна людина загинула, ще 6 постраждали. Серед них - 3 дітей та 2 жінки.

Про це пише "Страна", з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

За даними поліції, ДТП на вулиці Київській сталася близько 8 вечора 27 червня. За попередніми даними, його спровокував 20-річний нетверезий водій Citroen, який виїхав на зустрічну смугу.

В результаті Citroen зіткнувся з "Москвичем". Після чого водій іномарки намагався втекти з місця ДТП, але його встигли затримати поліцейські. Зараз він знаходиться в реанімації.