Світська левиця Кім Кардашян показала широкому загалу фотографію свого сина Сейнта, про це повідомляє "Кіноафіша".

Як відомо прихильникам учасниці реаліті-шоу та дружини репера Кані Уеста, Кім рідко ділиться знімками своєї молодшої дитини, фанам вдавалося побачити немовля лише кілька разів. Однак, нещодавно, на подив громадськості, Кардашян оприлюднила фото Сейнта на своїй сторінці в Instagram.

На світлині немовля лежить в ліжечку, не підозрюючи, що на нього дивиться весь світ. Після публікації знімку серед користувачів мережі почалися суперечки, на кого більше схожий Сейнт.

Нагадаємо. що фотомодель Євгенія Діордійчук готується стати мамою

33- річну Євгенію Діордійчук без перебільшення можна назвати найуспішнішою українською моделлю в жанрі "ню". Женя - фотомодель, дівчина у 2009 році за версією журналу Playboy, є найбільш успішною еротичною моделью в світі. По всьому світу існують десятки фан-клубів Євгенії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще