Аукціонний будинок Sotheby's не зміг продати найбільший у світі алмаз. Експерти впевнені, що він повинен коштувати не менше 70 мільйонів доларів.

Портал "Экономические вести" повідомив, що камінь знайшли в листопаді минулого року в Ботсвані. Його вага становить 1109 карат.

Торги на аукціоні припинилися тоді, коли ціна не подолала позначку в 61 мільйон доларів США. Тому алмаз досі чекає на свого майбутнього господаря.

Читайте також: Алмаз на 404 карата знайшли в Анголі

Нагадуємо, раніше канадська компанія Lucara Diamond Corporation продала величезний необроблений алмаз за 63 мільйони доларів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після обробки компанія і далі буде отримувати 10% прибутку від усіх угод з каменем. Алмаз знайшли в Ботсвані в минулому році. Його маса становить 813 карат.