Терористи продовжують використовувати заборонене Мінськими угодами зброю на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найскладніша ситуація сьогодні спостерігалась на Донецькому напрямку. Терористи атакували позиції українських військових з 120-мм мінометів, 122-мм гаубиць, стрілецької зброї, гранатометів біля Пісок, Опитного, Гранітного, Андріївки, Новомихалівки.

Знову відновились бої в Маріїнці. Бойовики гатили зі 120-мм мінометів та танку по бійцям АТО. Також ворожий танк вчергове обстріляв житлові квартали у Водяному.

Поблизу Маріуполя загарбники двічі обстріляли з 152-мм артилерійських систем населений пункт Новоселівка Друга. В цьому районі по Чермалику били 120-мм міномети противника.

Противник використав міномети біля Луганського, що неподалік Артемівська.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Матеріал по темі: На Донбас повністю припинили подачу води

Нагадаємо, що вчора вночі відбувся обстріл Горлівки, який зруйнував житлові будинки. Під обстрілом загинули троє місцевих жителів.