У Харкові вранці дев'ятого липня відбулося зухвале викрадення дитини. Викрадачі посадили його в автомобіль на очах у матері.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Харківській області. Інцидент стався о 11 годині в Київському районі міста Харкова.

"Жінка гуляла вздовж будинку по вулиці Старошишківській, 6 з шестирічним хлопчиком, коли до них під'їхав автомобіль темного кольору Фольксваген Вента з номерами чорного кольору. З нього вийшли дівчина і чоловік в камуфляжі. Вони різко вирвали хлопчика і посадили його в автомобіль", - розповіли в поліції подробиці викрадення.

Читайте також: Херсонські тюремники відбирають їжу у зеків

Жінка намагалася зупинити автомобіль викрадачів. Вона перегородила машині дорогу своїм тілом, але водій не зупинився і збив її.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Патрульні поліцейські встановили, що жінка є цивільною дружиною батька дитини. Медики госпіталізували її до лікарні невідкладної допомоги. У неї діагностували численні забої м'яких тканин, травма живота і підозра на струс мозку.

Автомобіль з викрадачами і хлопчиком поїхав в напрямку центру міста. Поліція з'ясовує обставини викрадення дитини.