У селищі Заозерне біля Євпаторії розпочалась справжня війна із п'яним "бидлом". Місцева підприємиця на ім'я Олена зробила компанії зауваження про сміття, через що зазнала побиття.

Як пише primechaniya.ru, жінка вимушена кожного дня самостійно прибирати пляжі так само, як і решта підприємців. Одного дня вона зробила зауваження компанії нетверезих чоловіків та жінок, вони сильно обурились. У результаті жінку побили, порвали одяг та викинули золотий ланцюжок.

Після інциденту жінка намагалась додзвонитися у поліцію, але її вислухали лише хвилин через 15. Їй порадили самостійно звернутись до лікарів, а на пляж ніхто їхати і не думав, При цьому п'яна компанія знаходилась на місці і кричала, що нікого не боїться.

У результаті бездіяльності поліції та місцевої влади "бидло" ніхто не покарав, а жінка так і не змогла нічого довести. Крім того, пляжі так і залишаються брудними, а їх прибирають лише поодинокі небайдужі люди.

Читайте також: Росіяни вже не хочуть Криму в складі РФ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно російський журналіст Орхан Джемаль розповів про життя на окупованому півострові. Як виявилось, тамтешні мешканці вже зовсім не раді, що живуть у Росії.