Жителі Дніпра в соцмережах пишуть про те, що їх отруюють питною водою. Адже з їхніх кранів тече вода з запахом дохлої риби. А в деяких районах вода не тільки з запахом, а і з нехарактерним кольором.

Глава Госпродпотребслужби Неля Салькова підтвердила, що не тільки в місті, а й у всій Дніпропетровській області є проблеми з поставками питної води. Вона не відповідає вимогам по кольоровості і каламутності, повідомляє "112 Україна",

Також, в обхід Госпродпотребслужби водоканал погодив в Міністерстві охорони здоров'я окремий регламент, який передбачає перевищення цих показників.

Буквально вчора стали відомі результати перевірки питної води на кінець червня: 42% водоводів області не відповідають нормам і знаходяться в аварійному стані. Воду з крана фахівці рекомендують перед вживанням кип'ятити і відстоювати.

Читайте також: Поліцейському перерізали горло на Одещині

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що з 1 липня в Україні тарифи на гарячу воду підняли удвічі, а у вересні планують підняти ціни і на гарячу воду.