В Україні намітилася тенденція до збільшення використання внутрішніх авіаперевезень. За перші півроку пасажиропотік аеропортів України виріс на 13,1%, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Послугами авіакомпанія скористалися 5,326 мільйонів чоловік.

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій". Виріс пасажиропотік і на міжнародних сполученнях. Загальна кількість пасажирів зросла на 11,2% і склало 4,612 мільйона чоловік.

Українські авіакомпанії, згідно зі статистикою, за січень - червень 2016 року збільшили обсяги пасажирських перевезень на 19,1% в порівнянні з першим півріччям 2015 року. Вони перевезли за цей період 3.253 Репутація мільйона пасажирів.

Збільшення кількості пасажирів на внутрішніх рейсах може бути пов'язано з відновленням роботи внутрішніх аеропортів в українських містах, а також наявністю лоукост-компаній. Такі авіаперевізники найбільш раціонально використовують літаки, що дозволяє значно зменшити ціни на квитки. Цього вдається досягти за рахунок відсутності прив'язки до часу прильоту в аеропорт.

Вони можуть виконувати рейси доволі часто, що призводить до скорочення витрат на кожну годину польоту. Крім того, такі компанії, не годують пасажирів на борту і вимагають мінімальної кількості персоналу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще