Український політолог Павло Нусс назвав найважливіші позитивні досягнення від візиту українського президента Петра Порошенка до Індонезії. На думку Нусса, важливим є той факт, що Україна та Індонезія координуватимуть дії у справі розслідування трагедії Боїнга МН 17, а також те, що Індонезія допомагатиме із розслідуванням фактів порушення прав кримських татар в окупованому Росією Криму.

Політолог назвав вісім головних напрямків спільної роботи обох країн на найближчий час, зокрема:

"1. Реалізація та підготовка візиту Президента Республіки Індонезія в Україну.
2. Активізація міжпарламентської взаємодії та співпраці між нашими державами.
3. Всеосяжне забезпечення вагомої підтримки Індонезії української позиції про необхідність дотримання прав кримських татар в окупованому росіянами Криму.
4. Координація позицій в контексті оприлюднення звіту про результати розслідування трагедії Боїнга МН 17.
5. Реалізація співробітництва між профільними установами у сфері боротьби з тероризмом.
6. Підписання меморандуму про співробітництво у сфері туризму.
7. Підписання міжвідомчого документа про співробітництво у фармацевтичній сфері! (Дуже важливий документ).

8. Значне розширення поставок української сільськогосподарської продукції, і ще цілий ряд до підписання першочергових і другорядних міждержавних, і міжурядових договорів", - повідомив Нусс на своїй сторінці в facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що негайного економічного ефекту від візиту Петра Порошенка до Малайзії очікувати не варто.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще