Один з найстрашніших фільмів жахів скоро повернеться на екрани. Нова стрічка має назву "Дзвінки" і стане перезапуском американської версії франшизи "Дзвінок", що розповідає про таємничий відеозапис, який через сім днів після перегляду вбиває глядача.

На відеохостингу YouTube вже з'явився перший трейлер хорору.

У коментарі під анонсом фільму йдеться про те, що головна героїня, молода дівчина, пожертвує собою, аби врятувати бойфренда, який потрапив у секту шанувальників таємничої касети, і в процесі виявляє "відео всередині відео". Сам запис, як видно з трейлера, тепер поширюється і в інтернеті.

Читайте також: Фільм жахів налякав індійця до смерті

Режисер картини "Дзвінки" – іспанець Ф. Хав'єр Гутьєррес. Вона вийде в прокат 28 жовтня 2016 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як відомо, по франшизі "Дзвінок" було випущено більше десяти фільмів, включаючи чотири японських, дві корейські, два американських і кросовер "Прокляті. Протистояння", в якому героїня "Дзвінка" стикається з героями фільму "Прокляття".

"Дзвінок" - рімейк японського фільму жахів "Дзвінок", знятий режисером Гором Вербінські. У 2003 році Академія наукової фантастики, фентезі та фільмів жахів назвала його найстрашнішим фільмом року.

Нагадаємо, вже у січні наступного року на екрани повернеться виконавець ролі "Термінатора" Арнольд Шварценеггер.