Правоохоронці міста Мар'їнка викрила злочинну групу із 5 осіб. Вони із вересня минулого року обкрадали будинки місцевих жителів.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління МВС в Донецькій області.

Всі затримані виявились мешканцями Мар'їнки віком від 27 до 36 років. Троє з них були судимі за корисливі злочини.

Зловмисники скористалися важким становищем мешканців міста для особистої наживи. Багато городян, рятуючись від обстрілів бойовиків, змушені були тимчасово залишити свої оселі. Люди брали з собою тільки мінімум речей.

Мародери проникали в покинуті будинки через вікна, двері, дахи будинків та виносили майно господарів. Правоохоронці встановили, що награбоване речі вони збували на території Мар'їнського району.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У ході оперативних дій правоохоронці затримали 5 учасників злочинної групи. Під час затримання міліціонери вилучили у підозрюваних побутову техніку, ювелірні вироби, комп'ютерну техніку. Правоохоронці зазначають, що попередня сума збитків становить 100 тисяч гривень.

Читайте також: У пенсіонерки на Донбасі вилучили 25 кілограмів вибухівки

Все викрадене майно після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власникам.

На цей час вже доведено 4 факти крадіжок. Міліція перевіряє затриманих на причетність до інших аналогічних правопорушень на території району.