Волонтер і політик Олексій Мочанов розповів про чергові звірства одного з лідерів терористів Арсенія Петрова, більш відомого за прізвиськом "Моторола". Про це повідомляють Лица.

"Коли ми були в терміналі, він брав труп (спочатку ми думали, що нашого бійця, але зараз не виключаю, що це був їхній) підвішував за ногу й мастив фосфором, щоб той світився в темряві", - говорить він.

Мочанов зазначив, що "Моторола" відрізнявся особливою жорстокістю.

""Хотабич" забирає офіцера, який загинув на тій стороні. Привозять його до Дніпропетровська, розкривають, а він порожній усередині, всі органи зняли на продаж. Ось ми з ким воюємо", - розповів Мочанов.

Волонтер розповів, що президент Петро Порошенко вручив йому орден за заслуги перед військовими.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"У мене Орден Богдана Хмельницького III ступеня - бойовий. Я підозрюю, Петро Олексійович вирішив вручити мені нагороду, щоб я заткнувся. Але я ще при нагородженні сказав, що хотів би перетнутися з ним і поговорити", - повідомляє він.

Матеріал по темі: Бойовик Моторола публічно застреливши кіборга

Нагадаємо, що правозахисна міжнародна компанія Amnesty International підтверджувала убивства лідера терористів. Відомо, що він убив пострілом в голову бійця АТО Ігоря Брановицького. Більше того, Моторола на камеру сам зізнався у скоєному і міжнародна організація вимагає розслідування його злочинів.