Новим бой-френдом голлівудської актриса Ліндсі Лохан став власник грецького ресторану Денис Папагеоргіу.

Ще недавно акторка заліковувала у Франції душевні рани після скандального розлучення з Єгором Тарабасовим. А сьогодні вона відпочиває на своєму улюбленому остроів Міконос, на якому попередній раз ще була з російським коханим.

Днями Ліндсі вперше побачили в компанії симпатичного мускулистого чоловіка. Поки що невідомо, як далеко зайдуть їхні стосунки і чи справді між ними виникли романтичні почуття, але парочка постійно разом: вони вдвох вечеряють і снідають, ходять на вечірки і прогулюються по узбережжю.

Інсайдери стверджують, що в компанії Дениса Ліндсі хоче швидше забути Єгора, і, якщо пощастить, незадовго вийти заміж.

Читайте також: Екс-бойфренд Ліндсі Лохан назвав її злодійкою

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Заміжнє життя з багатим чоловіком з недавніх пір стало для акторки головною метою. Вона надіється, що раз з Єгором "не зрослося", можливо, вийде досягнути своєї мети з Папагеоргіу.

"Вона думала, що Єгор - її принц на білому коні, але вийти заміж за нього у неї не вийшло. Тепер вона повернулася в гру і вирішила якнайшвидше знайти собі багатого покровителя" - розповідають в оточенні актриси.