Син відомого американського актора Арнольда Шварценеггера Патрік виконає головну роль у рімейку японської драми "опівнічне сонце". Зйомки фільму заплановані на вересень 2015 року.

Компанію 21-річному Патріку у новій кінострічці складе акторка і модель Белла Торн.

Сюжет картини розповідає про життя дівчини (Белла Торн) з рідкісним генетичним захворюванням шкіри - підвищенною чутливістю до сонячного світла. Єдиною радістю дівчини є любов до музики. Вночі вона грає на гітарі і співає.

Одного разу в її житті з'являється молодий чоловік (саме його і зіграє Патрік), який, вражений її талантом, запропонує їй виступити на публіці.

Режисером ремейка стане Скотт Спір, постановник у драмі "Крок вперед 4", який більше спеціалізується на зніманні музичних кліпів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Оприлюднили трейлер до "Місія нездійсненна-5"

У фільмографії Патріка Шварценеггера поки тільки епізодичні ролі в трьох картинах: "Запасні гравці" (2006), "Застряг у коханні" (2012) і "Однокласники 2" (2013).

Оригінальний японський фільм "опівнічне сонце" вийшов у прокат в 2006 році. Головну роль виконала популярна в Японії поп-виконавиця і акторка Юи Есиока.